Skip to main content

Niet elk merk whisky is het investeren waard. Hoe weet je nu welk merk whisky je nodig hebt? Japanse en Schotse whisky’s zijn het meest in trek. En dit zie je ook terug in de distilleerderijen:

Schotse Distilleerderijen

Japanse Distilleerderijen

Macallan stijgt ruimschoots uit boven de andere distilleerderijen met de hoogste stijging in waarde, gevolgd door Ardbeg. Voor Japanse merken is duidelijk Karuizawa de waardevolste whisky, met Hanyu en Yoichi opeenvolgend. Dus met Macallan, Karuizawa of Ardbeg kom je goed uit de voeten.
BELEGGEN ZOALS DE BIG BOYS!

Beleg je al langer in whisky en ben je klaar voor de grote financiële sprong in de whiskymarkt? Bezoek dan eens een van de prestigieuze whiskyveilingen. In januari 2014 werd bij een veiling in Hong Kong een kristallen decanter met Macallan “M” whisky verkocht voor maar liefst 5,57 miljoen euro!

DAT IS EVEN SLIKKEN.

Daar koop je maar liefst 795 flessen Glenglassaugh 51 years voor! Nouja, 1 of 2 exemplaren is ook al een goede start voor je collectie. Of neem een kijkje op Scotch Whisky International. Je kunt dan naast flessen ook hele vaten aanschaffen.

Leave a Reply